Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CUGIR24: Elevii din Cugir vor primi peste 500 de burse de merit, studiu sau ajutor social, în semestrul II

Publicat

elevi

În şedinţa Consiliului Local Cugir de joi se supun la vot categoriile, numărul şi cuantumul burselor şcolare din învăţământul local pentru semestrul II al anului şcolar 2013-2014. În Cugir, vor fi acordate în semestrul II 536 de burse în valoare totală de 94.884 lei.

Bursa de merit are valoarea de 35 de lei pe lună, cea de studiu 25 de lei pe lună, iar cele sociale, între 13 lei şi 35 de lei lunar. Cele de merit revin elevilor care au obţinut media generală de cel puţin 8,50 şi nota de purtare 10 în anul şcolar anterior sau au fost premiaţi la concursurile judeţene. Bursele de studiu sunt acordate elevilor care provin din familii cu un venit luna mediu pe membru de familie pe ultimele trei luni de cel mult egal cu salariul minim pe economie, au media generală peste 7 şi nota 10 la purtare.

Bursele de ajutor social revin elevilor orfani de ambii părinţi sau bolnavi, celor din mediul rural, care sunt şcolarizaţi în altă localitate, celor care provin din familii cu venituri reduse şi care nu deţin terenuri agricole cu o suprafaţă mai mare de 20.000 mp în zonele colinare şi 40.000 mp în cele montane.

Vezi repartizarea burselor pe unităţile şcolare din oraş, pe Cugir24.ro.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax