Connect with us
Publicitate

Uncategorized

CUGIR24: LISTA de priorităţi la acordarea de locuinţe ANL, în aprobare la CL Cugir

Publicat

Consilierii locali din Cugir votează vineri lista privind ordinea de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe pentru tineri destinate închirierii, pentru anul 2013. Pentru că au fost înregistrate noi cereri de la potenţiali beneficiari de locuinţe ANL, acestea au fost verificate şi s-au acordat punctaje ce stabilesc priorităţile la primirea apartamentelor.

Printre criteriile avute în vedere se află situaţia locativă actuală, suprafaţa locuibilă deţinută, starea civilă, vechimea cererii, nivelul de studii sau situaţii locative ori sociale deosebite. Primul pe listă, cu cel mai mare punctaj, este medicul Prabir Boruah, de origine indiană, care a venit din Cluj-Napoca, împreună cu soţia, şi ea medic, la spitalul din oraş, la secţia de chirurgie. În şedinţa de vineri, se propune aprobarea  repartizării pentru acest medic a unui apartament în blocul ANL situat pe str. 21 Decembrie 1989 nr.156, Bloc HD6.

Vedeţi detalii pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax