Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Cui mulțumește Andrei, un fost elev al Colegiului Militar din Alba Iulia, pentru cea mai recentă reușită din viața sa

Publicat

Sublocotenentul Andrei Nasta a absolvit în această vară Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu ca șef de promoție la specialitatea militară Auto.

Andrei este absolvent al colegiului Militar din Alba Iulia, promoția 2020 și este mândru de ce a realizat până acum.

Pentru el, călătoria spre formarea ca ofițer a început în colegiul militar din Alba Iulia, iar pe parcurs, momentele frumoase s-au împletit cu încercările, iar experiențele l-au purtat până aici, la finalul unei etape a vieții și începutul unei noi aventuri.

Andrei privește în urmă cu mândrie, iar înainte cu încredere.

„Deși am început călătoria pe acest drum încă de la o vârstă fragedă, privesc în urmă cu mândrie și entuziasm la toate momentele, experiențele şi încercările prin care am trecut pentru a ajunge în această clipă ce deschide o etapă foarte importantă şi frumoasă pentru cariera mea.

Ţin să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine că voi reuşi! Mulţumesc în special părinţilor pentru tot ce au făcut pentru mine şi pentru că m au susţinut permanent!”, a spus sublocotenent Andrei Nasta, citat de reprezentanții colegiului Militar din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax