Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Culmea furtului la Doştat: A sustras o cameră de supraveghere, montată pe spaţiul public pentru prevenirea infracţiunilor

Publicat

camera video supraveghere Culmea furtului într-o localitate din județul Alba. Un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Doștat a sustras o cameră de supraveghere, montată pe un stâlp electric, pe spaţiul public, tocmai pentru a preveni infracţiunile. Bunul a fost recuperat, iar individul este cercetat de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 iulie, poliţiştii Postului de Politie Doştat au identificat autorul furtului sesizat de către reprezentanţii primăriei Doştat, în cursul lunii iulie 2016.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 5 iulie, in jurul orei 22.15, P.I., un bărbat de 49 de ani, din comuna Doştat, a sustras camera de supraveghere video, poziționată pe stâlpul electric, aflat pe strada Cimitirului din localitate. Acesta a urcat pe stâlp, a tăiat calbul de alimentare al camerei şi a luat dispozitivul acasă.

Camera de supraveghere a fost recuperată și predată Primăriei comunei Doștat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax