Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

”Culmea supravegherii” la Vințu de Jos: CAMERELE VIDEO de pe trei străzi din comună au fost FURATE. Polițiștii s-au prins după o săptămână

Publicat

Hoţii din Vinţu de jos sunt cu un pas înaintea poliţiştilor. Aceştia au reuşit să fure trei camere de supraveghere video, chiar de sub nasul agenţilor care ar fi trebuit să vegheze pentru siguranţa comunei. Deși monitorul la care erau conectate camerele se află în postul de poliție,  furtul  a fost depistat de un angajat care făcea revizia săptămânală, la aproape o sătptămână după ce a fost săvârșit.

  Se pare că cele trei camere de supraveghere, care erau amplasate în localitatea Vințu de Jos la intersecţia dintre Podul Mureş, Merete şi Valea Vinţului, au fost furate marţi, 31 octombrie. Cu toate acestea infracţiunea nu a fost sesizată decât joi, 7 noiembrie, şi nu de oamenii legii, care ar fi trebuit să urmărescă pe monitoarele din secţie activitatea în zonă, ci de angajatul care făcea revizia. Acesta și-a dat seama  că nu poate vedea filmările și deplasându-se în locațiile unde au fost amplasate camerele a constatat că au dispărut.

Potrivit primarului din Vintu de Jos, Vlad Gheorghe, două din cele trei camere erau îndreptate spre şosea iar una spre o casă unde erau depozitate materialele şi maşinile unei firme care se ocupă de introducerea reţelei de apă pe străzile Valea Vinţului şi Valea Gobli.

Marţi după ce agenţii de poliţie au aflat că au fost furate camere şi au fost rugaţi să  patruleze mai des zona unde se aflau utilajele, un alt furt la produs. De acestă dată hoţii au golit rezervorul unei maşini parcate în curtea casei  pe care poliţiştii ar fi trebuit să o supravegheze, cu camere video.

Furtul a fost sesizat tot la Poliţia din Vinţu de Jos care în acest moment efectuează cercetări pentru depistarea hoţilor.

Primarul, Vlad Gheorghe, a precizat că cele 3 camere au fost montate în urmă cu un an şi jumătate printr-o investiție făcută din bugetul localității. Acest a mai spus că intenţionează să monteze altele în acea zonă dar şi în alte intersecţii din comună.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. OANA

    sâmbătă, 09.11.2013 at 15:04

    verificati-va greselile -> Mereteu, si data in care au fost furate, dati informatii eronate 😉

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 09.11.2013 at 20:05

      multumim, s-a corectat… graba

  2. Tzepes

    sâmbătă, 09.11.2013 at 18:34

    La ce foloseau camerele respective-si la ce vor folosi urmatoarele-daca „politistii” au aflat intamplator ca ele au fost furate? Si de aici alte si alte intrebari… fara raspuns. Poate deocamdata!

  3. Carcotasul

    sâmbătă, 09.11.2013 at 22:43

    Ce aveti cu „Bravii militieni”? Au fost speriati de moarte sarmanii, o data cu arestarea lui Berbeceanu, care i-a „pleznit” in „moalele capului”, si au fost ocupati sarmanii, sa-si apere „hotii protejati”, ca sa nu ii prinda populatia civila!

  4. Berbe

    sâmbătă, 09.11.2013 at 22:51

    Carcotasule esti un bou. Faci paralele de kko. Sau poate ca esti vreun interlop fericit ca poti sa iei linistit taxele de priotectie, sa vinzi droguri copiilor din cluburi si sa iti faci o retea de fete pentru vip-uri

  5. flori

    duminică, 10.11.2013 at 10:27

    Carcotasule, camerele acelea incomodeaza unele personaje probabil de speta ta. Oricum cunoscatori, stiu ca acele camere video transmit imaginile prin internet, iar daca acesta nu a functionat in acea perioada, nu avea cum sa fie verificate, Ar fi mai bine sa incerci sa iesi din mediul „daunatorilor”, pana nu e prea tarziu si incet, incet sa faci si tu ceva bun pentru societate.

  6. ZZzzz

    luni, 11.11.2013 at 02:05

    ce vrajeli camerele nu s-au furant in urma cu o saptamana asa cum zic militieni … sau furat in intervalu vineri – sambata dimineata…. si cata rusine pe ei de nu au dat anunt public .. domnu Dani Bora de ce va ascundeti greselile IMENSE? intre-o zi va fura si pe voi din sectie .. sau ai dat comanda la furt ca vine iarna sa poti face driffturi cu Loganu din nou ?
    si sa nu fi filma!!sunt multe de spus in cazul politiei VINTU DE JOS si in special de domnu sef de post DANI BORA ..

  7. ZZzzz

    marți, 19.11.2013 at 10:29

    Se pare ca e obisnuinta sa se descopere infractorii dupa o saptamana. Asa s-a intamplat si cu Groza Cristian acuma 2 ani, cand a fost descoperit criminalul dupa o saptamana, cu ajutorul baietilor buni din ALBA.
    Atunci criminalul Mircea Zdrincu a stat in ziua crimei toata ziua in crisma ce este gard in gard cu militia dar nu au contenit sa-l deranjeze.
    rusine.
    se pare ca au sustinere…….
    Dumnezeu sa-l odihneasca pe CRISTII.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax