Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Culorile toamnei în ochi de copil”: Expoziție la Biblioteca municipală ”Liviu Rebreanu” Aiud cu desene, colaje și machete realizate de preșcolari

Publicat

expozitie biblioteca Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud au realizat o expoziție cu desene, colaje și machete  care reflectă modul prin care ei percep anotimpul toamnei. Expoziția „Culorile toamnei în ochi de copil” se poate vedea la Biblioteca municipală ”Liviu Rebreanu” din Aiud.

Iniţiativa, venită din partea cadrelor didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi” se încadrează în strategia Bibliotecii municipale din Aiud, care îşi propune să-şi diversifice atât modalităţile de promovare, cât şi proiectele inedite prin care să poată contribui la atragerea copiilor şi tinerilor spre această instituţie, a cărţii.

Din acest punct de vedere, prin graficul acţiunilor pe care biblioteca doreşte să le pună în practică pe parcursul perioadei următoare, se intenţionează promovarea cu prioritate a iniţiativelor preşcolarilor şi elevilor aiudeni şi pornind de la acestea, realizarea acelor tipuri de programe care să corespundă aşteptărilor lor.

Îmbinând utilul cu plăcutul, aceste activităţi pline de originalitate vor spori gradul de atractivitate al instituţiei şi vor contribui în mod esenţial la consolidarea relaţiei dintre tineri şi bibliotecă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax