Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a ajuns un bărbat care a plătit pentru servicii sexuale să fie tâlhărit într-o cameră de hotel, în Sebeș. Ce s-a întâmplat

Publicat

prostitutie legalizata

Un bărbat, care a plătit pentru relații sexuale cu o femeie pe care a cunoscut-o într-un bar din autogara din Sebeș, a ajuns să fie tâlhărit de concubinul acesteia. 

Iubitul femeii a fost cel care l-a abordat pe bărbat și a negociat cu acesta suma de 100 de lei pentru o partidă de sex. 

Tâlhăria s-a petrecut la sfârșitul lunii februarie 2021, într-o cameră dintr-un hotel din Sebeș. Tânărul care l-a tâlhărit pe cel care a vrut o partidă de sex, pe bani, a fost trimis în judecată și în data de 8 octombrie a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sebeș.

Ce s-a întâmplat, potrivit motivării instanței

Un bărbat stătea alături de un coleg de muncă, la o cafea, într-un bar din autogara Sebeș, în data de 21 februarie, în jurul orei 13.00. La un moment dat, în bar a intrat inculpatul Georgel, alături de o tânără.

Acesta a mers la masa celor doi bărbați și le-a spus că femeia care îl însoțește prestează servicii sexuale pe bani. Unul dintre cei doi bărbați a negociat cu Georgel o partidă de sex cu femeia, pentru suma de 100 de lei.

Apoi, cei patru au mers către un hotel din Sebeș, unde cei doi bărbați erau cazați.

În camera de hotel, potrivit motivării instanței, a intrat unul dintre cei doi bărbați și femeia. Georgel și cu cel de al doilea bărbat au rămas afară.

Bărbatul și femeia au început actul sexual, iar la scurt timp Georgel a început să bată cu putere în ușă. Bărbatul din camera, care era dezbrăcat de pantaloni, a deschis ușa, moment în care inculpatul a intrat în camera de hotel, alături de colegul acestuia.

Inculpatul i-a împins pe cei doi bărbați în pat. A mers către cel care plătise bani pentru partida de sex și i-a pus cuțitul la gât și l-a amenințat că îl omoară dacă nu îi dă banii.

În timpul anchetei, femeia a declarat că Georgel a văzut că bărbatul are mai mulți bani în portofel și i-ar fi spus acesteia că vrea să îi fure, însă femeia i-a zis că nu facă acest lucru.

Fiind amenințat cu un cuțit la gât, bărbatul a luat portofelul din pantaloni și i-a dat agresorului suma de 700 de lei.

Atunci femeia s-a îmbrăcat și a plecat alături de iubitul său din camera de hotel.

Bărbatul care a plătit pentru sex a sunat la 112 și a spus că a fost tâlhărit.

Câteva ore mai târziu, polițiștii i-au identificat pe bărbat și pe femeie.

În urma anchetei, Georgel a fost trimis în judecată și condamnat pentru tâlhărie. În data de 8 octombrie, judecătorii din Sebeș l-au condamnat pe bărbat la doi ani de închisoare cu suspendare și la 90 de zile de lucru în folosul comunității.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară în termen de 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax