Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a căzut un vârstnic din Alba victima unor escroci, prin metoda ”Acoperișul”. Câți bani a plătit pentru câteva țigle schimbate

Publicat

Un bătrân de 82 de ani din Aiud, a devenit ținta escrocilor prin metoda ”Acoperișul”. Mai exact, doi tineri din Mureș au bătut la poarta bătrânului și i-au spus că îi vor schimba țigla de pe acoperișul casei contra sumei de 50 de lei. 

Însă, după ce au terminat munca i-au cerut 10.000 de lei, iar apoi l-au convins să plătească 5.500 de lei. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 iunie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Municipiului Aiud au identificat și reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 25 și 29 de ani, din comuna Eremitu, județul Mureș, respectiv comuna Beica de Jos, județul Mureș, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

În sarcina acestora, s-a reținut faptul că, la data de 13 februarie 2023, ar fi abordat o persoană în vârtă de 82 de ani, din Aiud, căreia i-ar fi oferit servicii pentru înlocuirea câtorva țigle de pe acoperișul casei, contra sumei de 50 de lei.

După finalizarea lucrărilor, cei doi i-ar fi solicitat vârstnicului suma de 10.000 de lei, iar, în final, l-ar fi convins să le plătească 5.500 de lei, o sumă mult prea mare în raport cu serviciile prestate.

În cursul zilei de azi, 23 iunie, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infarcționale și recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax