Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a făcut un bărbat din Alba, rost de cinci telefoane mobile. A fost reținut de polițiști un an mai târziu, după o percheziție

Publicat

Un bărbat a fost reținut de polițiști, după o percheziție domiciliară realizată polițiști în Aiud. Este vorba despre un bărbat care în urmă cu un an a încheiat mai multe abonamente de telefonie, cu datele de identificare ale unor alte persoane. 

Fapta s-a petrecut în 2022, iar poliției i-a luat un an pentru a-l identifica pe bărbat. 

Aceștia au comunicat reținerea sa în buletinul de presă din data de 19 octombrie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 octombrie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Aiud, la o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, cu un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii septembrie a anului 2022, un bărbat ar fi folosit datele de identificare ale mai multor persoane și ar fi încheiat, în numele acestora, abonamente de telefonie.

Cu ocazia percheziției, polițiștii au ridicat un număr de 5 telefoane mobile.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei vizate.

Acțiunea polițiștilor din Aiud a fost sprijinită de polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate