Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a fost ajutat un angajat de către patronul său din Alba să ajungă acasă, după ce a suferit un accident în Anglia

Publicat

Există omenie chiar și în vremea coronavirusului, fapt dovedit de demersurile făcute de un patron de firmă din Alba, pentru a-și aduce acasă un angajat care a suferit un accident în Anglia. Impresionat de situația descoperită după ce i s-a cerut ajutorul, deputatul Florin Roman a postat pe pagina sa de Facebook detalii despre acest caz:

”Aceasta postare nu este despre rautate, ci despre omenie! Despre diferența de perceptie între legenda și realitate!

Am auzit de multe ori vorba ca “patronii” sunt oameni fără suflet și ii interesează doar profitul.

Am fost contactat azi de o firma privată din Alba. Mi-au cerut sprijinul pentru repatrierea unui angajat, victima a unui accident extrem de grav. Pacientul fost somat sa părăsească spitalul, pentru a face loc cazurilor grave de COVID.

Am luat legătura cu ministrul Aurescu și cu ambasadorul României la Londra și am aflat ca acest pacient nu a fost abandonat, ci spitalizat și îngrijit, cu suport financiar de la firma lui.

MAE a reușit sa-i rezerve un loc la o cursa umanitara, mâine dimineața, dar procedurile de externalizare nu pot fi închise pana la plecarea avionului. Asa ca angajatorul a decis sa plătească transportul rutier al victimei cu o ambulantă privată, pana la granița românească, de unde va fi preluat cu o alta ambulantă.

Nu am vrut sa țin doar pentru mine aceasta întâmplare. Am vrut sa o împărtășesc cu voi, pentru ca dacă vrem sa fim mai buni, trebuie sa promovam și lucrurile bune. Parca ne-am prea obișnuit sa asistam doar la spectacole negative, grotești!”, a scris deputatul PNL pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax