Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a fost ars trupul Alexandrei: Dincă a amestecat vaselină cu carbid, obținând temperaturi superioare pentru a arde oasele

c

Publicat

Noi detalii apar din ancheta DIICOT privind uciderea Alexandrei Măceșeanu. Gheorghe Dincă ar fi ars cadavrul fetei joi, 25 iulie, după orele 13:00 – 14:00, după ce ar fi ucis-o și s-ar fi întors din oraș unde i-a aruncat telefonul și cartela, au declarat pentru G4media surse din anchetă. Procesul de ardere ar fi durat 5 – 6 ore, până spre seară. După ce ar fi ars țesuturile, Dincă ar fi pus vaselină pe oase ca să ardă mai repede.

Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că a amestecat vaselina cu pastile de carbid pentru a arde oasele în arzătorul improvizat într-un butoi din curte, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate anchetei.

 

Din acest amestec de vaselină și carbid, specialiștii consultați de G4Media.ro susțin că a rezultat un mediu oxiacetilenic, de natură să dezvolte temperaturi superioare, în jur de 1000 de grade.

Țesuturile și oasele ar fi ars întrucât proveneau de la un om tânăr, în plin proces de creștere. La persoanele în creștere structura osoasă este relativ aerată, de aceea permită arderea mai ușoară și într-un timp mai scurt.

Dacă a asigurat aeraj pentru aport de oxigen, flacăra putea fi asigurată cu temperatură mare pentru timp îndelungat, au mai explicat experții pentru G4Media.ro.

Potrivit mărturiei lui Dincă, coroborate cu probele găsite la fața locului, anchetatorii cred că acesta ar fi pus lemne sub pirostriile deasupra cărora a pus un butoi având în partea de jos un grilaj, iar în partea de sus fără capac. Ar fi pus corpul fetei pe grilajul din butoi. Acolo, Dincă obișnuia să topească aluminiu.

Așa ar fi obținut o temperatură în arzător în jur de 1000 de grade Celsius. Oasele și dinții nu ar fi ars în totalitate întrucât ar fi fost nevoie de o temperatură de 1500 de grade Celsius. La fel, inelele și fragmentele de lănțișor găsite în cenușă nu s-ar fi topit decât la o temperatură mai mare de 1000 de grade.

Vezi toată știrea pe g4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Constantin B.

    sâmbătă, 03.08.2019 at 13:50

    Citind toate aceste „informații” oferite de „experți”, specialiști ai dezinformării care livrează mass-mediei hrană pentru dinții ei, mă cuprinde dezgustul și amărăciunea. Toate aceste răsturnări de situație de la o zi la alta, sau chiar în cursul aceleiași zile, oferă timpul necesar confecționării acelei versiuni finale care va salva personajele importante, vinovate in solidum de această situație (nu doar moral), și va livra un țap ispășitor care poate fi autorul material al eventualelor crime (încă nu s-a demonstart nimic credibil), și în felul acesta poporul să fie mulțumit că vinovatul a fost prins, judecat și condamnat. Ce satisfactie! Nu?
    Toate sincopele prezentate de instituțiile de justiție și ordine implicate în cercetare ilustrează în mod evident o disperată nevoie de a acoperi partea nevăzută a icebergului corupției și ilegalităților de care s-a ciocnit nava aceasta numită România și în care suntem îmbarcați noi, cu toții.
    Când citesc și despre faptul că acest personaj era chimist și metalurgist (căci se ocupa, printre altele, cu … topitul aluminiului), și în felul acesta avea know how-ul necesar cremării fetelor ucise, nu pot să nu observ că pe mai departe suntem taxați drept idioții de serviciu care pot și trebuie să înghită tot felul de povești.
    Așteptăm să vedem ce știri, răspunsuri și rezolvări ne va mai „dărui” acest sistem corupt și criminal al statului român, sistem pe care îl întreținem cu banii, munca și cu prețul vieții noastre ce adeseori nu contează nimic în ecuația nedreptății scrisă de potentații vremii
    O zi bună tuturor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate