Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a fost înșelată o femeie din Alba de trei bărbați din Galați, pe care i-a plătit să îi facă o construcție în gospodărie

Publicat

Trei bărbați din județul Galați sunt cercetați de polițiștii din Aiud, pentru înșelăciune. I-au promis unei femei din comuna Lopadea că o să-i construiască un container modular dar după ce au primit banii nu și-au mai îndeplinit promisiunea.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 aprilie 2020, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud i-au identificat pe 3 bărbați, de 22, 29 și 33 de ani, din comuna Ivești, județul Galați, ca și persoane bănuite de săvârșirea unei fapte de înșelăciune, cu un prejudiciu de 14.000 de lei, a cărei victimă a fost o femeie de 63 de ani, din comuna Lopadea Nouă.

În fapt, la sfârșitul lunii martie 2020, în urma unui anunț găsit pe o rețea de socializare, femeia l-a contactat pe unul dintre bărbați pentru a-i construi un container modular, la locuința sa din comuna Lopadea Nouă.

Ulterior, la locuința sa, s-au prezentat cei 3 bărbați, care au adus materiale de construcții în valoare de 1.000 de lei și i-au solicitat femeii suma de 15.000 de lei, reprezentând contravaloarea construcției.

Aceștia au efectuat lucrări minime de construcție, folosind materialele aduse inițial, după care, invocând diverse motive au părăsit locația. Contactați telefonic de femeie, ar fi spus că suma deja plătită reprezintă, de fapt, contravaloarea lucrărilor deja efectuate și că, în realitate, costul lucrării este de 13.000 de euro.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta precum și a întregii activități infracționale a celor 3 bărbați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate