Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a fost păcălit un bărbat din Sebeș, care voia să cumpere un scuter electric de pe internet. Câți bani a pierdut

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost victima unei înșelăciuni pe internet. A vrut să cumpere un scuter electric, după ce a văzut un anunț pe internet. Vânzătorul promitea să-l trimită prin curier, după achitarea unui avans.

Fapta s-a petrecut în februarie, iar în aprilie polițiștii din Alba l-au prins pe cel care l-a lăsat și fără bani și fără scuter pe bărbatul din Sebeș. Este vorba despre un tânăr din București.

Potrivit IPJ Alba, în 22 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul București. Acesta este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că, în luna februarie 2024, tânărul ar fi postat un anunț, pe o rețea de socializare, oferind spre vânzare un scuter electric.

Acesta ar fi fost contactat de un cetățean din Sebeș. I-ar fi promis că va trimite scuterul prin curier, după achitarea unui avans, în valoare de 1.000 de lei.

Bărbatul din Sebeș i-ar fi depus, în cont, suma solicitată. Însă tânărul nu a trimis scuterul, nu a restituit banii și nici nu a mai putut fi contactat.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sorin

    miercuri, 24.04.2024 at 14:52

    am vazut si eu anunturi ieftine suspecte de genul ,bun fara probleme 2300 lei pai 1800 lei este doar bateria ele fiind reale la un pret de la 3500 lei in sus ,am cerut adresa sa vin sa il vad nu mia raspuns nimeni ,succes in chilipiruri ,😂😂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax