Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum a fost prins de Poliția Alba un bărbat care a încercat să fure dintr-un local public. Era ”înarmat” cu ciocan și cagulă

Publicat

Un bărbat din județul Botoșani a fost reținut de polițiștii din Aiud. A fost prins imediat după ce a încercat să fure dintr-un local public din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 6 mai, în jurul orei 2.00, polițiștii din Aiud au prins, în flagrant delict, un bărbat de 45 de ani, din Flămânzi, județul Botoșani, imediat după ce ar fi încercat să pătrundă, prin efracție, într-un local public din municipiu.

Polițiștii au găsit asupra sa o cagulă și un ciocan, pe care l-ar fi folosit pentru a sparge unui dintre geamurile localului public.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Potrivit unor surse, localul public este un bar din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax