Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a fost salvată o tânără din Alba, de un bărbat care a încercat să o violeze. Agresorul a fost trimis în judecată

justitie tribunal decizie

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol, după ce a urmărit o tânără pe stradă, în plină noapte, a atacat-o și a încercat să o violeze. 

Atacul s-a petrecut în noaptea de 10 iulie 2021, în localitatea Galda de Jos. Atunci, Daniel P., un tânăr de 26 de ani, a urmărit-o pe femeie din zona unei benzinării, în timp ce femeia se deplasa spre casă. 

A atacat-o și a încercat să o violeze, dar femeia a fost salvată de mai multe persoane alertate de strigătele acesteia. 

Bărbatul a fost prins de polițiști și arestat preventiv. Acesta se află în arest preventiv, iar luni, 2 august, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia a fost înregistrată trimiterea în judecată a acestuia.

Potrivit procurorilor care au anchetat cazul,  ”în jurul orei 01:00, inculpatul a urmărit persoana vătămată, din zona unei benzinării din Galda de Jos, iar la un moment dat, în drumul acesteia spre domiciliu, a abordat-o și, prin acte de constrângere, respectiv acte de agresiune fizică ce au produs persoanei vătămate leziuni care au necesitat pentru vindecare, 3-4 zile de îngrijiri medicale, trăgând-o după el de haine și de păr, târând-o pe genunchi și trântind-o la pământ, a încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta, dezbrăcând persoana vătămată parţial de colanţi şi lenjeria intimă, raport sexual care însă nu s-a consumat deoarece au intervenit mai multe persoane alertate de strigătele după ajutor ale victimei”, se arată într-un răspuns la solicitarea alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate