Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a fost sărbătorită Ziua Copilului la Sebeș: Distracție pe biciclete, muzică, fanfară și Cavalerii de Muhlbach

Publicat

Ziua de 1 iunie, la Sebeș a fost sărbătorită în Parcul Tineretului. Copiii de la Sebeș au avut parte de o zi însorită, cu zâmbete și bucurii, o zi în care au fost sărbătoriți și le-au fost pregătite o serie de surprize.

Parcul Tineretului a fost „invadat” de micii ciclo-aventurieri, dornici să parcurgă traseul care le-a fost pregătit de Asociația „CicloAventura”, care îi îndeamnă să aleagă mișcarea în aer liber.

Nu au lipsit nici muzica, nici voia bună. Au susținut un recital copiii de la Școala de muzică „DoReMi” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, dar și îndrăgita Fanfară din Petrești.

Copiii au primit și salutul cavalerilor de Muhlbach.

De asemenea, pompierii, echipajele de la ambulanța socială, polițiștii și jandarmii au sărbătorit alături de copii și le-au prezentat echipamentele din dotare.

La Liceul Tehnologic, acolo unde poate fi vizitată expoziția „Creierul uman” (până în data de 7 iunie), au avut loc ateliere de robotică.

Duminică, 2 iunie, la ora 10.00, la Râpa Roșie, copiii sunt invitată să participe la atelierul de aeromodele din cadrul evenimentului „Fun to fly”, iar de la ora 12.00 vor fi organizate ultimele ateliere de robotică la noul Liceul Tehnologic din Sebeș.

Organizatorii evenimentului de 1 Iunie sunt Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu o serie de asociații locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax