Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a fost tâlhărit un bărbat din Sebeș după de a câștigat un jackpot la păcănele. Un prieten i-a spus unui tâlhar când să atace

Publicat

Două persoane au fost recent condamnate pentru tâlhărie, de către magistrații din Sebeș. Aceștia au ajuns în fața judecătorilor după ce au comis o tâlhărie la începutul anului 2024. Victima lor a fost un bărbat care a câștigat un jackpot la păcănele.

O decizie în primă instanță a venit în data de 10 iulie 2024, la Judecătoria Sebeș. 

Un bărbat de 35 de ani a fost condamnat pentru instigare la tâlhărie calificată, iar un tânăr de 24 de ani pentru tâlhărie calificată.

Faptele pentru care cei doi au fost condamnați au fost detaliate de magistrați.

Victima celor doi a fost un bărbat de 54 de ani, care în noaptea de 18 ianuarie 2024 a câștigat un jackpot, la păcănele, în valoare de 13.000 de lei. Deoarece îi era fircă să iasă singur din cazino pentru a merge să își cumpere țigări, bărbatul i-a solicitat unui prieten să meargă cu el.

Prietenul în cauză nu era altul decât bărbatul de 35 de ani.

Aceștia au mers la o benzinărie, apoi la alte cazinouri unde cel care avea banii la el a mai jucat la păcănele. Între timp bărbatul de 35 de ani i-a spus unui prieten de suma pe care prietenul de 54 de ani o are la el și s-au hotărât să îl tâlhărească.

Ce plan au avut

De la ultimul cazino vizitat, cei doi, bărbatul de 54 și cel de 35 au plecat spre casă. La un moment dat cel de 35 a spus că și-a uitat telefonul la cazino și a plecat să îl recupereze.

Atunci a fost momentul când victima a rămas singură. De pe o stradă a venit tânărul de 24 de ani l-a pus la pământ pe cel de 54 l-a lovit cu putere de două ori în față și i-a furat trei pachete cu bani.

Apoi s-a întâlnit cu cel care i-a dat pontul și au împărțit banii în mod egal.

Însă, polițiștii erau deja pe urmele lor.

Cei doi au fost identificați și reținuți în data de 20 ianuarie. Banii au fost găsiți asupra lor și restituțiti păgubitului.

Pedeapsa primită

Pentru fapta de instigare la tâlhărie, bărbatul de 35 de ani a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Cel care a atacat, tânărul de 24 de ani a fost condamnat la doi ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru tâlhărie calificată.

Momentan decizia nu este definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate