Connect with us
Publicitate

BLAJ

Cum a furat un bărbat din Alba cu ajutorul unei biciclete mai multe parfumuri din baia unei vecine

Publicat

bicicleta

Un bărbat din Alba a fost protagonistul unui furt mai puțin obișnuit: cu ajutorul unei biciclete a sustras mai multe sticle de parfum, din baia unei vecine. Faptele și modul în care s-a petrecut furtul au fost detaliate de magistrați, într-o confirmare a renunțării la urmărirea penală, confirmare cerută de procurori. 

Magistrații Judecătoriei Blaj au admis în data de 31 martie 2022, cererea procurorilor de confirmare la renunțarea la urmărirea penală, iar motivarea a fost făcută public recent.

Potrivit motivării instanței, bărbatul locuiește gard în gard cu femeia păgubită, iar unul dintre pereții casei femeii, cel pe care se află fereastra de la baie, este poziționat pe linia de graniță dintre cele două proprietăți.

”În perioada 31 iulie 2020- 02 august 2020, pe timp de zi, cunoscând că persoana vătămată este plecată din localitate împreună cu familia, inculpatul aflat la el în curte, a sprijinit o bicicletă de peretele casei persoanei vătămate. s-a urcat pe bicicletă și a ajuns la fereastra de la baia imobilului, având dimensiunile de 30 x 30 centimetri, care era deschisă. Inculpatul a întins mâna în interiorul camerei, iar de pe un raft a sustras trei parfumuri, în cantitate de 100 ml fiecare”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa s-a ales cu un dosar penal, dar magistrații din Blaj au decis să îl închidă deoarece bărbatul a avut o atitudine sinceră, iar prejudiciul a fost prea mic și ar fi disproporționat cu costurile unui proces.

Drept urmare judecătorii din Blaj au admis cererea procurorilor și au confirmat renunțarea la urmărirea penală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax