Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum a încercat PP-DD să obțină majoritatea în CL Alba Iulia? Au blocat cu mașinile ieșirea liberalilor de la Vila Elisabeta

Publicat

Reprezentanții Partidului lui Dan Diaconescu din Alba au pierdut într-o zi tot ceea ce au obținut la alegerile locale, dar lupta lor pentru Putere nu s-a rezumat la discuții și negocieri, ci și la gesturi și acțiuni concrete, duse chiar la extrem. Văzând că negocierile cu PNL pentru obținerea majorității nu vor duce nicăieri și presați de ședința de Consiliu Local care avea loc peste mai puțin de o oră, PP-DD-iștii au blocat, la propriu, drumurile liberalilor de la Vila Elisabeta, unde se aflau, încercând să împiedice organizarea ședinței în care a fost oficial anunțat eșecul PP-DD.

Evenimentul cu pricina a avut loc la Vila Elisabeta, în cursul dimineții de luni, unde liberalii se aflau la discuții. Reprezentanții PP-DD, în frunte cu președintele Cornel Comșa și Dorin Șerdean s-au deplasat acolo pentru a-și negocia pe ultima sută de metri majoritatea în CL. Văzând că vorbăreala nu duce nicăieri, aceștia au recurs la gesturi concrete și au blocat cu mașinile ieșirea din curtea restaurantului.

Grăbiți să ajungă la ședință, liberalii au observat că nu au cum să iasă cu mașinile din curte și le-au cerut acestora să elibereze drumul. Răspunsul tipic Diaconescian a fost: „Nu plecăm până nu obținem majoritatea”. Asta au și făcut.

Văzând că nu au cu cine discuta și  că drumul va rămâne blocat, liberalii au chemat un taxi pentru a ajunge în timp la CL.

Declarațiile liberalilor sunt confirmate chiar de SMS-urile trimise luni dimineața presei de către Cornel Comșa și prin care acesta anunța că ședința de CL va fi amânată, cel mai probabil, pentru 3 zile.

În ciuda neobișnuitului impediment, liberalii veniți „casual”, direct de la restaurant au ajuns în timp util ca să voteze și să taie de sub picioare fragila cracă pe care PP-DD reușise să și-o consolideze la alegeri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax