Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum a încercat să introducă un bărbat, în Penitenciarul Aiud, aproape 50 de pastile albe. Unde erau ascunse și cum au fost găsite

Publicat

aiud penitenciar

Metodele prin care prietenii deținuților încearcă să introducă obiecte sau substanțe interzise în penitenciare sunt de cele mai multe ori spectaculoase și, de asemenea, necesită multă imaginație. 

Un caz recent s-a petrecut la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud, unde o persoană i-a adus un colet special unui deținut. 

Însă coletul, dar și conținutul ascuns din acesta nu a ajuns în camera de detenție, deoarece a fost oprit la control, de agenții de penitenciar.

Metoda prin care o persoană a încercat să introducă pastile în Penitenciarul din Aiud este descrisă într-o motivare a Judecătoriei municipiului.

Mai exact, deținutul în cauză a fost sancționat disciplinar pentru că a primit coletul, iar în urma sancțiunii a făcut o contestație la instanță.

Până când contestația să fie judecată, acesta a fost eliberat la termen, iar dosarul înregistrat pe rolul Judecătioriei Aiud a rămas fără obiect.

Totuși, în data de 7 martie, contestația acestuia a fost judecată, iar motivarea a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

În motivare este descris modul în care deținutul a primit coletul și ce conținea.

”În data de 16 noiembrie 2022, în cadrul sectorului vizită s-a descoperit în urma verificării unui pachet, mai exact în talpa unui pantof sport tip adidas un număr de 46 – pastile de aproximativ 3 mm de culoare albă. Pachetul fiind adus de către un bărbat pentru deținut”, se arată în motivarea instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax