Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a încercat un bărbat din Alba să-și convingă fosta iubită să se întoarcă în locuință. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Publicat

Un bărbat din Mihalț s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi agresat și amenințat cu moartea, fosta parteneră. Ar fi vrut să o convingă să revină în fosta locuință. Polițiștii i-au deschis dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, în 3 aprilie, în jurul orei 5.00, polițiștii Postului de Poliție Sântimbru au fost sesizați de către o femeie de 28 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 2/3 aprilie, în timp ce femeia se afla într-o locuință din localitatea Coșlariu, comuna Sântimbru, ar fi fost vizitată de fostul său concubin, un bărbat de 50 de ani, din comuna Mihalț.

Acesta ar fi amenințat-o cu moartea, în cazul în care nu va reveni la fosta sa locuință.

Față de bărbat, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de fosta sa parteneră.

A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax