Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a încercat un tânăr din Alba Iulia să violeze o minoră, pe o stradă din oraș. Trimis în judecată, în arest la domiciliu

politie noaptea

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol, după ce a încercat să întrețină un raport sexual prin constrângere, cu o minoră de 14 ani, pe o stradă din oraș. Fapta s-a petrecut în 20 decembrie 2020, seara. 

De notat este că deși procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Alba Iulia au cerut, în 24 decembrie, arestarea preventivă a acestuia, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au respins cererea și nu au dispus vreo altă măsură preventivă faţă de acesta.

Însă procurorii au făcut contestație, iar judecătorii Tribunalului Alba au admis-o în 28 decembrie și au dispus măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, până în data de 26 ianuarie 2021.

Ce s-a întâmplat potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

”În data de 20.12.2020, în jurul orei 20:30, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Alba Iulia, inculpatul a încercat să întrețină un raport sexual prin constrângere cu persoana vătămată minoră în vârstă de 14 ani, însă nu a reuşit decât să o imobilizeze pe sol şi să o sărute deoarece activitatea infracțională a încetat în momentul în care pe trotuarul din apropiere a apărut un martor”, au precizat procurorii pentru alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bebe

    marți, 19.01.2021 at 15:54

    Judecatorii de la Judecatatoria Alba Iulia probabil nu au copii, asa cum nu au nici alti judecatori care sunt acolo la fel ca si CCR-itii aia care n-au nici in clini nici in maneca de-a face cu dreptatea! Vax justitie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax