Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a rămas o femeie din Aiud fără bani și bijuterii prin ”Metoda Colindul”. Două persoane au fost trimise în judecată

Publicat

Două femei au fost trimise în judecată, după ce au pus în scenă o metodă de furt la Aiud. Este vorba despre o metodă folosită în preajma sărbătorilor. Dosarul a primit undă verde, din partea magistraților Judecătoriei Aiud. 

Mai exact, în data de 19 aprilie 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au trecut dosarul de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Cele două femei au acționat la începutul lunii decembrie a anului 2021. Acestea au intrat în casa unei persoane și i-au spus că vor să o colinde.

Într-un moment de neatenție, acestea au intrat în locuința victimei și i-au furat bani și bijuterii. În total i-au cauzat victimei daune de peste 2500 de lei.

”La data de 06.12.2021, inculpatele au pătruns fără drept în curtea imobilului, aparținând persoanei vătămate și, sub pretextul de a o colinda pe cea din urmă, au pătruns și în interiorul locuinței, unde, profitând de neatenția victimei, persoană în etate, au sustras dintr-o poșetă suma de 2560 lei și mai multe bijuterii din aur (un colier, o brăţară, cercei, un lănţişor cu o cruciuliţă, un inel oval, un inel mic, un inel bărbătesc cu inscripţia ,,LD” şi două verighete)”, au precizat procurorii în motivarea instanței.

La mai bine de doi ani de la comiterea faptei, cele două femei au fost trimise în judecată. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax