Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Cum a rămas o femeie din Câmpeni fără un portofel plin de euro. Ce a găsit în fața casei, la câteva zile după furt

Publicat

Cum a rămas o femeie din Câmpeni fără un portofel plin de euro. Este vorba despre un caz care a primit o soluționare în recent, din partea magistraților din Câmpeni. 

Mai exact în data de 16 aprilie 2024, magistrații au închis dosarul deoarece nu au putut identifica cine a furat portofelul femeii.

Fapta s-a petrecut în data de 29 septembrie 2023.

Atunci femeia a mers cu bicicleta la sora ei și și-a lăsat portmoneul, într-o plasă, pe portbagajul bicicletei. Când a ieșit afară din locuință și-a dat seama că punga în care se portofelul nu mai era.

” în jurul orei 11:30, în timp ce se afla la sora sa care locuieşte în oraşul Câmpeni, persoane necunoscute i-au sustras de pe portbagajul bicicletei pe care a lăsat-o sprijinită de faţada casei, o pungă în care se afla un portmoneu de culoare neagră în care avea actul de identitate, 15 bancnote de 20 euro, o bancnotă de 50 euro şi 80 de lei, prejudiciul total fiind de 350 euro şi 80 lei şi nu a fost recuperat”, au notat magistrații.

Femeia a spus că a stat în jur de 15 minute în casă, iar când s-a întors plasa nu mai era pe bicicletă.

Câteva zile mai târziu femeia și-a găsit buletinul aruncat în fața casei.

Polițiștii nu i-au putut identifica pe cei care i-au furat banii femeii. De asemenea nici victima nu a mai vrut continuarea anchetei.

Drept urmare procurorii au propus ca dosarul să fie închis. Propunerea a fost admisă de judecători, iar dosarul de furt a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax