Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a rămas o femeie fără bijuteriile de aur la Alba Iulia, după ce a acceptat să i se ghicească viitorul. A intervenit Poliția

Publicat

O femeie a rămas fără bijuteriile de aur, după ce a acceptat să i se ghicească viitorul, pe stradă, la Alba Iulia. Polițiștii au reușit să identifice persoana care a păgubit-o și au recuperat prejudiciul. În acest caz, a fost derulată o percheziție domiciliară.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie de 58 de ani, din comuna Merișani, județul Argeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune. Fapta a fost semnalată poliției în 10 septembrie 2024.

Aceasta fi abordat o femeie de 31 de ani, pe o stradă din Alba Iulia și i-ar fi propus să îi ghicească viitorul. I-a cerut să-și pună bijuteriile din aur pe care le avea asupra sa, într-o batistă.

Ulterior, i-ar fi restituit persoanei vătămate o bucată de material textil similară, în care se afla o piatră și mai multe fragmente de hârtie. I-a cerut să nu se uite în interiorul acesteia, o perioadă de timp, pentru a se asigura reușita prezicerii.

În 17 septembrie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, domiciliul femeii a fost percheziționat. Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit păgubitei.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate