Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a rămas un pescar din Alba fără sculele de pescuit, depozitate în uscătorul blocului. Dosarul de furt, închis de anchetatori

Publicat

Modul în care un pescar din Aiud a rămas fără sculele de pescuit este descris într-o motivare a instanței din oraș, după ce anchetatorii au decis să închidă dosarul deschis pentru furt. 

Este vorba despre un dosar închis la cererea procurorilor din Aiud, după ce s-a constatat că fapta ”nu s-a adus o atingere gravă valorilor ocrotite de lege, având în vedere atitudinea procesuală a persoanei vătămate, timpul scurs de la săvârșirea infracțiunii și până în prezent, precum și efortul organelor judiciare și cheltuielile necesare continuării procesului penal raportat la gravitatea faptei”, au precizat magistrații în motivarea instanței.

Mai exact, ”în data de 7 martie 2023, magistrații au decis să închidă dosarul la cererea procurorilor. Este vorba despre un dosar penal deschis pentru furt, după ce sculele de pescuit ale unui bărbat din Aiud au fost furate din uscătorul blocului în care locuia.

Motivarea instanței a devenit publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, în fapt, s-a reținut că, în noaptea de 31.08/01.09.2022, persoane necunoscute au pătruns în debaraua (uscătorul) blocului care era neasigurată, de unde i-au fost sustrase persoanei vătămate mai multe articole de pescuit în valoare totală de aproximativ 800 lei.

Din declarația persoanei vătămate a reieșit că ustensilele pentru pescuit au fost pregătite de el în data de 31.08.2022, iar în dimineața zilei următoare de 01.09.2022 a constatat că acestea îi lipsesc din debaraua pe care familia lui o folosește.

Persoana vătămată a precizat că anexa locuinței nu era asigurată cu sistem de închidere de tip lacăt sau yală, în final menționând că nu mai solicită continuarea cercetărilor și nu se constituie parte civilă în cauză.

În cauză au fost efectuate verificări cu privire la identificarea unor eventuale camere de supraveghere care să surprindă locul faptei, însă fără rezultat”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, dosarul a fost închis de autorități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax