Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a rămas un vârstnic din Alba fără bani, după ce a fost îmbrățișat de un ”prieten vechi”. Ce s-a întâmplat de fapt

Publicat

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru furt după ce a furat din buzunarele unui vârstnic suma de 3000 de lei, în urma unei îmbrățișări. În data de 24 octombrie 2022 dosarul de furt a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Aiud. 

Deși faptele s-au petrecut în urmă cu aproape doi ani, magistrații abia acum l-au trimis în judecată pe bărbat. De asemenea, motivarea în dosarul de măsuri și excepții de cameră preliminară a fost făcută public, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”inculpatul se deplasa alături de alte persoane cu autoturismul marca Opel Zafira, pe raza municipiului Aiud.

La un moment dat, au oprit autoturismul pe strada întrucât ar fi avut o defecțiune tehnică, conform declarației celor trei.

Inculpatul a observat persoana vătămată, care se deplasa spre locuința sa și sub pretextul că o cunoaște de multă vreme și că este un prieten vechi.

A folosit prilejul și a îmbrățișat-o pe persoana vătămată, sustrăgându-i în același timp din buzunarul pantalonilor suma de 3000 de lei. Persoana vătămată l-a împins imediat, însă doar când a intrat în locuință, a constatat lipsa banilor. Între timp, inculpatul a plecat de la fața locului, urcându-se în autoturismul Opel”, se arată în motivarea instanței.

Imediat după ce i-a furat banii au plecat de acolo foarte repede, ca să nu sesizeze bărbatul lipsa banilor. La ieșirea din Aiud, unde au fost opriți de un echipaj de poliție, pentru control, fiind găsită asupra lui suma de aproximativ 6000 de lei. Între timp bărbatul îmbrățișat sunase la poliție pentru a reclama fapta.

Doi ani mai târziu magistrații Judecătoriei Aiud au decis trimiterea bărbatului în judecată pentru furt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax