Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a reușit o femeie să obțină peste 45.000 de lei, de la un bărbat din Alba. Motivul pentru care a fost trimisă în judecată

Publicat

bani

O femeie a fost trimisă în judecată pentru înșelaciune (25 de acte), de către magistrații Judecătoriei Alba Iulia, după ce a reușit să obțină 46 000 de lei, de la un bărbat din Alba. 

Mai exact, timp de șase luni, femeia a folosit un alt nume și a conversat cu un bărbat și a primit de 25 de ori diferite sume de bani.

Femeia a reușit să îl inducă în eroare pe aceasta cu privire la ”intenția de a avea o relație și de a se muta împreună cu acesta și invocând diferite motive false (plata unei taxe de studii, dificultăți financiare, probleme de sănătate, sustragerea unei sume de bani, distrugerea unui telefon, montarea unui dispozitiv medical pe cord etc).

Aceasta a convins persoana vătămată să îi transfere, prin persoane interpuse și în 25 de tranșe, suma totală de 46 000 de lei prin intermediul serviciului Western Union”, au precizat magistrații în motivarea disponibilă pe portaul rejust.ro.

În data de 24 octombrie 2022, judecătorii instanței au dispus începerea judecății, dosarul trecând de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Momentan un prim termen nu a fost fixat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax