Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a reușit un bărbat să fure 20 de jante din curtea unei firme din Alba Iulia. Două întâlniri cu polițiști și jandarmi într-o zi

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au reținut un bărbat, care este cercetat pentru furt de jante dintr-o societate comercială, dar și pentru că a condus cu permisul suspendat. 

Potrivit IPJ Alba, în după amiaza zilei de 29 aprilie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 58 de ani, din Sebeș, care este bănuit de furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 23 aprilie 2022, ar fi tăiat gardul din sârmă al unei societăți comerciale, situată pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia și ar fi sustras 20 de jante auto, pe care erau montate cauciucuri.

Bărbatul este cercetat și pentru conducere cu permisul suspendat, după ce, în după amiaza zilei de 29 aprilie 2022, a fost depistat, de un echipaj mixt, format din polițist și jandarm, conducând un autoturism, pe raza municipiului Sebeș, având permisul de conducere suspendat.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax