Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum a reușit un hoț misterios să scape de procurorii din Alba, după un furt dintr-un magazin LIDL. Ce s-a întâmplat

Publicat

Procurorii din Aiud au decis să renunțe la urmărirea penală, în cazul unui furt dintr-un magazin LIDL. Mai exact o femeie care purta o mască de protecție a reușit să fure portofelul unei alte femei, iar oamenii legii nu au putut să afle cine a comis fapta. 

În data de 7 octombrie 2022, magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea de renunțare la urmărirea penală, cerere făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

”În fapt s-a reținut că, în data de 16.04.2021, în jurul orei 17.20, în timp ce se afla în incinta magazinului Lidl din Aiud, în zona raionului de lactate, o persoană necunoscută de sex feminin, care purta o mască facială, i-a sustras persoanei vătămate portofelul care conţinea suma de 800 lei, cardul de credit emis de Raiffeissen Bank, cardul de sănătate şi cardul de cumpărături.

Prin prisma principiului oportunității urmăririi penale, s-a constatat că în cauză rezultă că sunt întrunite condițiile legale și de oportunitate privind dispunerea unei soluții de renunțare la urmărirea penală, întrucât nu există interes public în urmărirea faptei.

De asemenea, s-a reținut faptul că și cerința referitoare la pericolul abstract al infracțiunii, și anume ca aceasta să fie pedepsită de lege cu închisoarea de la 1 la 5 ani, maximul special fiind așadar situat sub limita de 7 ani, este îndeplinită, fiind îndeplinită, așadar, condiția limitei maxime a pedepsei pentru care se poate dispune renunțarea la urmărirea penală”, se arată în motivarea instanței.

Mai exact, magistrații au renunțat la urmărirea penală, iar hoțul a scăpat de urmărirea penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax