Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a scăpat de o condamnare pentru furt, un tânăr din Alba Iulia aflat momentan în arest la Penitenciarul Aiud. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia aflat momentan în arest, la Penitenciarul Aiud, a scăpat de un alt dosar penal și implicit de o condamnare într-un dosar de furt. 

Este vorba despre un furt comis în 2021, pe strada Alcala de Henares din Alba iulia. O decizie a venit trei ani mai târziu, în 22 mai 2024. Tânărul în cauză a spart o mașină parcată pe stradă și a furat casetofonul auto. 

Între timp, de la comiterea furtului și până în prezent, acesta a fost condamnat într-un alt dosar penal, fiind închis la Penitenciarul Aiud.

Ce s-a întâmplat

Fapta acestuia este una simplă. În data de 14 iulie 2021, acesta au mers pe strada Alcala de Henares din Alba Iulia, alături de alte două persoane. Au spart o mașină parcată pe stradă și din ea au furat un casetofon auto.

Momentul a fost surprins de un angajat al Bazinului Sportiv, pe camerele video. Acesta a sunat la Poliția Locală care s-a deplasat în zonă și i-a surprins pe cei trei.

Când au văzut polițiștii cei trei au fugit, iar unul dintre ei a aruncat casetofonul în iarbă.

La scurt timp cei trei au fost identificați. Însă doar unul a ajuns în fața anchetatorilor.

De ce a scăpat de condamnare

Motivul pentru care acesta a scăpat de dosarul penal și de o posibilă condamnare este prescripția. Mai exact a intervenit prescripția în acest caz.

Termenul de răspundere penală era de 2 ani și 6 luni de la data comiterii faptei. Acesta s-a împlinit în urmă cu mai multe luni, în data de 14 ianuarie 2024.

Drept urmare, dosarul penal a fost închis, iar tânărul a scăpat de o nouă condamnare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax