Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a scăpat dintr-o urmărire cu poliția un șofer din Alba: Cursă pe mai bine de trei kilometri. Când au renunțat polițiștii

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Alba a fost protagonistul unei urmăriri cu o mașină de poliție, cursă pe care a si câștigat-o, însă a fost depistat a doua zi.

Urmărirea este descrisă într-o motivare a Judecătoriei Blaj, din cauza faptului că bărbatul conducea fără permis de conducere, dar și autoturismul nu era înregistrat. 

O decizie a magistraților a fost dată pe 28 iulie 2022, iar motivarea a fost făcută public, fiind disponibilă pe rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 24 martie 2021 în jurul orei 13:10, organele de poliție au efectuat semnalul de oprire față de autoturismul marca Nissan Terrano, fiind condus de inculpat.

Acesta a refuzat să oprească, a mărit viteza și a continuat deplasarea fiind urmărit de autospeciala de poliție. După aproximativ 3 kilometri, inculpatul a ieșit de pe drumul public și a pătruns pe un drum de hotar, pe care, organele de poliție nu au mai putut continua urmărirea. La o distanță de aproximativ 500 de metri de locul în care s-a oprit autospeciala de poliție, a rămas împotmolit și autoturismul inculpatului, care, a coborât și a fugit spre o pădure, fără a mai fi prins în ziua respectivă.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, organele de poliţie au constatat că inculpatul  nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto, autoturismul marca Nissan Terrano era radiat din circulaţie din data de 17.12.2019 iar la data de 24.03.2021 nu era înmatriculat sau autorizat provizoriu în circulaţie.

Numărul de înmatriculare  nu era fals, deoarece până la momentul radierii, a fost atribuit autoturismului marca Nissan Terrano.

Inculpatul a recunoscut şi regretat ambele infracţiuni reţinute în sarcina sa”, se arată în documentul citat.

Pentru faptele sale, în total, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax