Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum arată cea mai mare stațiune de schi acoperită din lume, deschisă în China. VIDEO: Shanghai L*SNOW Indoor Skiing Theme Resort

Publicat

Cum arată cea mai mare stațiune de schi acoperită din lume, deschisă în China în acest sezon. Shanghai L*SNOW Indoor Skiing Theme Resort este o investiție masivă care a intrat în Cartea Recordurilor și care deja a generat 100.000 de bilete vândute, la nici o lună de la deschidere. 

Shanghai a deschis cea mai mare stațiune de schi acoperită din lume, pe fondul temperaturilor îngrozitoare de afară, în contextul în care China a raportat cea mai călduroasă lună august din ultimii 60 de ani, transmite Deutsche Welle.

Temperaturile erau afară de 30 de grade Celsius la ora 9 a.m. în timpul ceremoniei de deschidere, ceremonie care s-a ținut într-o piață alpină simulată. În interiorul clădirii, mercurul indica temperaturi negative.

YouTube video

Imobilul are o suprafață de schi de 90.000 de metri pătrați sau, mai bine zis, 9 hectare.

Încorporând alte facilități precum magazine, hoteluri și un parc acvatic încă nedeschis, zona de construcție se extinde la 350.000 de metri pătrați.

Stațiunea trebuia inaugurată în urmă cu 5 ani, dar autoritățile din Shanghai au întâmpinat întârzieri și complicații ale proiectului.

Centrul folosește zăpadă artificială. Oficialii au spus că sunt utilizate 72 de mașini de răcire pentru a menține temperatura interioară în jurul punctului de îngheț și 33 de mașini de zăpadă pentru a alimenta pârtiile.

Trei sferturi din acoperișul clădirii este acoperit cu panouri solare fotovoltaice pentru a ajuta la alimentarea acesteia.

„Am luat o mulțime de măsuri de economisire a energiei”, a declarat pentru AFP directorul stațiunii Yin Kang.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate