Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum au ajuns locuitorii unui cartier din Aiud să fie terorizați de câinele agresiv Georgică. Autoritățile încearcă să ia măsuri

Publicat

caine agresiv

Locuitorii unui cartier din Aiud susțin că sunt terorizați de o femeie și câinele ”Georgică” pe care aceasta îl are în grijă. 

În ultima vreme, mai mulți cetățeni ai cartierului Micro au făcut o serie de sesizări telefonice către Poliția Locală Aiud în care s-au plâns de agresivitatea animalului de companie față de oamenii de pe stradă. 

De asemenea, și pe un grup de Facebook, dedicat municipiului Aiud au fost o serie de discuții în care cetățenii au spus că nu se simt în siguranță când trec pe lângă stăpână și câinele în cauză.

În urma postării, un cetățean a spus că animalul ar fi mușcat până acum cinci persoane, însă până acum nu a fost nici o sesizare către autorități în acest sens.

Reprezentații Primăriei Municipiului Aiud au declarat pentru alba24.ro că știu de situația provocată de femeie și câinele pe care îl are în grijă și că încearcă să ia măsuri. Aceștia au mai susținut că mai mulți cetățeni ai orașului au făcut sesizări telefonice către poliția locală.

În acest sens, primarul Aiudului, Oana Badea, a făcut o sesizare scrisă către Poliția Municipiului Aiud pentru a lua măsuri.

Din câte se pare, femeia și câinele sunt aproape de nedespărțit, chiar și când merg în magazine pentru cumpărături.

Potrivit informațiilor obținute de alba24.ro, până în prezent femeia în cauză a fost sancționată de cinci ori pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ca urmare a sesizărilor venite din partea unui număr semnificativ de cetățeni cu privire la pericolul pe care îl…

Posted by Primăria Municipiului Aiud on Monday, January 25, 2021

Cea mai recentă sancțiune, în valoare de 300 de lei, a fost aplicată femeii în urma unui apel la 112. Atunci, femeia s-ar fi aflat într-o piață din Aiud alături de câinele care era agresiv și care i-a speriat pe cei prezenți. Amenda a fost aplicată femeii din cauza faptului că animalul nu avea botniță.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax