Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum au ajuns polițiștii să cerceteze furtul a zece găini dintr-o gospodărie din Alba. Ce au decis magistrații Judecătoriei Aiud

Publicat

Polițiștii sunt nevoiți să cerceteze orice furt sesizat de cetățeni. Recent un dosar în care polițiștii au avut de cercetat furtul a zece găini dintr-un sat din Alba, a primit o decizie din partea magistraților. 

Dosarul a ajuns și pe masa procurorilor, care au cerut închiderea acestuia din lipsa de probe. În data de 24 octombrie 2023, magistrații Judecătoriei Aiud au dat o decizie în acest caz. 

Oamenii legii au deschis o anchetă după ce o persoană care are o casă de vacanță în satul Măhăceni, din comuna Unirea, a sesizat autoritățile și a spus că din curtea sa au disparut zece găini.

Furtul s-ar fi petrecut în noaptea de 1 spre 2 aprilie 2022. Deși au căutat în zonă camere de luat vederi pentru a stabili un cerc de suspecți, nu au fost identificate în zona, au notat procurorii.

Judecătorii din Aiud au notat în motivarea din data de 24 octombrie, starea de fapt.

În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 01/02.04.2022, persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului, de unde au sustras un număr de 10 găini şi un sac de cereale, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de 500 de lei.

Din declaraţia persoanei vătămate a reieşit că deţine o casă de vacanţă pe raza satului Măhăceni, iar în data de 01.04.2022 a fost împreună cu soţia sa pentru efectuarea unor lucrări de primăvară, ocazie cu care soţia a numărat găinile nefiind constate lipsuri.

Ulterior, a constatat lipsa celor 10 găini şi a unui sac de făină care era depozitat în casă”, se arată în documentul citat.

În cauză au fost efectuate verificări cu privire la identificarea unor eventuale camere de supraveghere care să surprindă locul faptei, însă fără rezultat, aspect materializat în conţinutul procesului-verbal din data de 03 aprilie 2022, au mai notat magistrații în documentul citat.

Drept urmare, procurorii au cerut închiderea dosarului, iar judecătorii au admis cererea. Mai exact au confirmat soluţia de renunţare la urmărire penală stabilită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax