Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum au anchetat, mai bine de un an, polițiștii din Blaj cazul unui telefon pierdut. Dosar închis după o conversație WhatsApp

Publicat

Mai bine de un an au avut nevoie polițiștii din Blaj pentru a închide un dosar în cazul unui telefon pierdut. Un dosar deschis în ultimele zile ale anului 2022 și terminat în 12 martie 2024. 

Cazul a fost unul simplu: o femeie și-a pierdut telefonul, un Iphone 13 Pro Max, după ce a jucat la păcănele, într-un local din Blaj. S-a întâmplat în data de 28 decembrie 2022. După ce a plecat din cazino, femeia și-a dat seama că nu mai are telefonul la ea.

A sunat la 112 și a reclamat pierderea telefonului. O echipă a mers la fața locului și a cerut imaginile de pe camerele de supraveghere.

La scurtă vreme, cineva a găsit telefonul mobil în parcarea cazinoului, iar acesta a fost înapoiat femeii. Însă cazul nu a fost închis.

Două luni mai târziu, în data de 16 februarie 2023, polițiștii au consemnat în dosar că societatea nu mai deține înregistrările video din ziua incidentului.

O lună mai târziu, în data de 18 martie 2023, polițiștii au contactat-o pe femeie pentru a afla dacă mai are pretenții în dosar. Acesta nu mai era în țară, iar discuția a avut loc pe WhatsApp. Femeia a spus că nu mai dorește continuarea anchetei.

Șapte luni mai târziu, în 31 octombrie 2023 anchetatorii au cerut ca dosarul sa fie închis.

În data de 12 martie 2024, magistrații din Blaj au dispus închiderea dosarului, deoarece victima nu a mai avut pretenții, iar telefonul a fost găsit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate