Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum au descris medicii spitalului din Alba Iulia, interacțiunea cu un șofer care consumase substanțe psihoactive

Publicat

Un bărbat a fost recent condamnat de Judecătoria Alba Iulia, pentru conducere sub influența drogurilor. Condamnarea a venit în data de 4 ianuarie 2024. 

Starea în care șoferul a ajuns la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, pentru prelevarea de probe biologice, este descrisă în motivarea instanței. 

Fapta pentru care acesta a fost condamnat a avut loc în data de 24 februarie 2022. Atunci, în jurul orei 20.30, a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia.

Șoferul a fost testat cu aparatul drug test, iar rezultatele au fost pozitive pentru opioide.

Pentru a se stabili exact dacă a condus sau nu sub influența drogurilor, șoferul a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Cum au descris medicii interacțiunea cu șoferul

Ajuns la spital, medicii au constatat următoarele:

”…din cuprinsul examenului clinic din data de 24.02.2022 rezultă că inculpatul a prezentat dezorientare temporală, spațială, alopsihică și autopsihică, tulburări emoțional-instinctuale, tulburări de echilibru dinamic, tremor, imprecizie în mișcări, expresie facială hiperemică, precum și pupilă midriază, constatându-se de către personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba faptul că inculpatul a prezentat elemente clinice sugestive consecutive consumului recent de substanțe psihoactive”, se arată în motivarea instanței.

Decizia magistraților

Pentru fapta sa, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat la pedeapsa de un an de închisoare cu amânare. Decizia din data de 4 ianuarie 2024 nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax