Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum au înșelat două femei vânzătoarea unui magazin din fața Catedralei din Alba Iulia. Dosarul penal închis din lipsă de probe

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia nu au putut identifica două femei care au înșelat vânzătoarea unui magazin situat în fața Catedralei din Alba Iulia. 

Este vorba despre clasica metodă ”șmen”, pus în practică în fața vânzătoarei.

Lipsa camerelor de supraveghere din zona turistică din Alba Iulia este unul dintre marile motive pentru care autorii unor fapte penale comise în zonă rămân neidentificați. 

Este și vorba despre un caz petrecut în luna noiembrie a anului 2022, dar care a fost închis în data de 10 octombrie 2023, de judecătorii din Alba Iulia.

Potrivit motivării instanței ”la data de 11.11.2022, în jurul orei 16:30, 2 persoane de sex feminin, cu identitate necunoscută, s-au deplasat la chioșcul alimentar  situat în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia, loc în care au solicitat persoanei vătămate să le vândă produse în valoare de 18 lei, înmânând o bancnotă în cupiură de 200 de lei.

Persoana vătămată le-a înmânat restul, ocazie cu care, profitând de neatenția acesteia, una dintre cele 2 persoane, folosind modul de operare denumit „șmen”, și-a însușit suma de 100 de lei”, se arată în motivarea instanței.

Din cauza lipselor de probe dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax