Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum au interceptat polițiștii un colet plin cu marijuana, ajuns la Sebeș. Bărbat trimis în judecată pentru trafic de droguri

Publicat

Un bărbat a fost trimis recent în judecată, pe rolul Tribunalului Alba, pentru trafic internațional de droguri. Totul a început după ce polițiștii au obținut informații că din Spania a fost trimis în România, un colet plin cu droguri. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar în data de 20 octombrie, magistrații Tribunalului Alba au dispus începerea judecății pentru trafic internațional de droguri.

De asemenea motivare a fost făcută public, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În data de 03.03.2022, organele de poliție au obținut informații cu privire la faptul că o persoană neidentificată a expediat din Spania în România, în data de 27.02.2022, un colet în greutate de 14 kilograme. Coletul se afla în depozitul ce aparține societății de coletărie unde sunt depozitate temporar toate coletele aduse din Spania, în vederea sortării acestora pe localități și repartizării lor în alte autoutilitare pentru a fi distribuite în țară. Depozitul se afla în Sebeș.

Acesta este format dintr-o cutie de carton, de culoare maro, pe care este aplicată bandă scotch, de culoare maro, iar pe una dintre părți are aplicată o coală de hârtie, pe care sunt inscripționate, următoarele: ”…Bistrița…”, se arată în motivarea instanței.

Un bărbat, care nu este parte în dosar și care nu știa ce se află în colet, la rugămintea unui coleg a mers și a ridicat coletul de la depozitul din Sebeș. Apoi bărbatul trebuia să dea coletul concubinei colegului său. Însă la pe DN 1, la kilometrul 290 a fost oprit de polițiști, care au verificat mașina și au identificat coletul.

Apoi, la sediul SCCO Sibiu, aceștia au deschis coletul iar în interiorul său au identificat următoarele: ”- 6 pachete din material plastic transparent, vidate, introduse la rândul lor în alte pachete identice celor descrise, ce conțin masă vegetală uscată, de culoare verde-oliv, cu miros și aspect specifice genului cannabis.

Trei dintre pachete au dimensiunile de aproximativ 55/23 cm. Două dintre pachete au dimensiunile de aproximativ 40/31 cm, iar un pachet are dimensiunea aproximativă 31/23 cm; – diverse produse alimentare”, se arată în motivarea instanței.

Între timp, cei la care trebuia să ajungă coletul erau interceptați. Bărbatul a dus coletul concubinei colegului său. Însă când mai multe persoane care știau ce se află în colet au văzut cutia și-au dat seama că este altă bandă scotch care era aplicată pe cutie.

De asemenea când l-au deschis nu au găsit drogurile, iar din interceptările poliției aceștia spuneau că este pentru a doua oară când se întâmpla așa ceva, când coletul vine fără marfă.

În cele din urmă polițiștii acționat iar o persoană a fost identificată ca suspectul principal din acest caz. În data de 20 octombrie bărbatul a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax