Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum au prins mai mulți bărbați din Alba Iulia doi adolescenți care au tâlhărit o bătrână. Ce pedepese au primit cei doi tineri

Publicat

politie noaptea

Doi tineri din Alba Iulia au fost condamnați pentru tâlhărie, după ce au smuls ghiozdanul unei femei, care mergea spre casă. Faptele s-au petrecut noaptea, în jurul orei 22.30, în data de 11 martie 2022. 

Câteva luni mai târziu, cei doi adolescenți au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru tâlhărie. În data de 28 iulie 2022, cei doi și-au aflat pedepsele în primă instanță. De asemenea, motivarea a fost făcută public, iar magistrații au detaliat cum cei doi tineri au fost prinși de mai mulți bărbați care se aflau în zona, în care femeia a fost tâlhărită.

”Conform declarației persoanei vătămate, în vârstă de 73 de ani, reiese că, la data de 11 martie 2022, în intervalul orar 22.25 – 22.30, în timp ce se deplasa pe str. Arieșului din Alba Iulia din spatele său au venit doi adolescenți care i-au smuls ghiozdanul de culoare neagră pe care aceasta îl purta pe antebrațul stâng și în care avea un portmoneu cu documente personale respectiv cardul de sănătate, legitimația de călătorie și cartea de identitate, precum și suma de 160 de lei (compusă din trei bancnote de 50 lei fiecare și una de 10 lei).

După sustragerea bunului, autorii au fugit reușind să alerteze persoanele aflate pe stradă.

Astfel, martorul care se afla în apropiere, a auzit strigătele victimei, aceasta relatându-i că două persoane i-au sustras ghiozdanul. Imediat, martoru i-a observat alergând pe cei doi făptuitori, reușind să-l prindă pe inculpatul, care însă nu avea asupra sa bunurile persoanei vătămate, acestea rămânând în posesia coinculpatului.

La locul faptei s-au aflat și martorii (n.r., alți trei bărbați), care i-au observat pe inculpați alergând și astfel au fugit să-i prindă pe aceștia”, se arată în motivarea instanței.

Imediat bărbații au sunat la poliție iar o patrulă s-a deplasat la fața locului și i-a preluat pe cei doi.

Pentru fapta lor, cei doi adolsecenți au fost condamnați la o pedeapsă de 6 și respectiv 5 luni a unei măsuri educative neprivative de libertate a asistării zilnice. De asemenea mai sunt obligați ca pe durata executării măsurii educative a asistării zilnice să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax