Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum au rămas două femei din Alba fără telefoane mobile. Cine le-a furat și cum au acționat

Publicat

Două femei din Alba au fost victimele unor infracțiuni de furt, în ultimele 24 de ore. Un caz s-a întregistrat în Aiud, iar altul în Blaj. În ambele cazuri cele două victime s-au trezit cu telefoanele furate. 

Polițiștii din Blaj și Aiud au început cercetările, în urma cărora i-au descoperit pe făptași: doi bărbați în vârstă de 64 și respectiv 47 de ani.

Cum s-au petrecut faptele

Furt de telefon la Aiud

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 iulie 2022, în jurul orei 00, 30, o tânără din Aiud a reclamat Poliție Municipiului Aiud faptul că, în timp ce se afla pe terasa unui local public din municipiu, i-a fost sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat un bărbat de 64 de ani, din municipiu, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil reclamat ca sustras.

Telefonul mobil a fost restituit păgubitei, iar față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Furt de telefon în Blaj 

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iulie 2022, în jurul orei 14,00, polițiștii din Blaj au fost sesizați de către o femeie din comuna Crăciunelu de Jos, cu privire la faptul că i-a fost sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de ordine publică, a fost identificat un bărbat de 47 de ani, din Blaj, care ar fi profitat de neatenția victimei și i-ar fi sustras telefonul mobil de pe o masă amplasată în zona de servire a mesei din fața unui supermarket din Blaj.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit păgubitei, iar, față de bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax