Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum au reuşit doi bărbaţi din judeţul Iaşi să fure 18.000 de lei dintr-o casă din Sălciua

Publicat

bani

Doi bărbaţi din judeţul Iaşi au fost reţinuţi de polițiștii din Baia de Arieș, fiind cercetaţi pentru comiterea unui furt dintr-o locuință din comuna Sălciua, cu un prejudiciu de 18.000 de lei. Magistrații au decis cercetarea lor sub control judiciar.

Potrivit IPJ Alba, în 22 martie, polițiștii din cadrul orașului Baia de Arieș au depistat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 și 42 de ani, toți din județul Iași.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că doi dintre aceștia sunt bănuiți de comiterea, în luna octombrie 2017, a unui furt dintr-o locuință din comuna Sălciua, județul Alba.

Aceștia ar fi abordat victima sub pretextul că vor să cumpere nuci şi obiecte vechi, ar fi achitat bunurile cumpărate cu valută, context în care ar fi observat locul în care victima îşi ţinea banii. Ulterior ar fi revenit la locuinţa acesteia şi, în timp ce victima purta discuţii cu unul dintre indivizi, celălalt ar fi pătruns în locuinţă de unde ar fi sustras suma de 18.000 de lei.

Polițiștii i-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat și i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni care a dispus, faţă de aceştia, măsura preventivă a controlului judiciar.

Cei patru bărbați sunt bănuiți și de comiterea altor furturi din locuință, în alte județe din țară, iar cu ocazia controlului efectuat asupra acestora a fost găsită suma de 6.356 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost furată dint-o locuință din județul Bistrița – Năsăud.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax