Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Cum fac față pandemiei, producătorii locali din Alba. Bunătăți de casă direct de la gospodari, cu ajutorul unui grup de Facebook

Publicat

Zeci de producători locali din județul Alba își prezintă oferta pe un grup de Facebook, înființat special cu acest scop. Ouă, pâine de casă, carne, lapte, brânză și legume din producția proprie, răsaduri, animale vii și multe altele reprezintă oferta gospodăriilor din județul Alba în vremea Stării de Urgență. 

Grupul ”Producători Locali din Alba Iulia si Împrejurimi” își propune să promoveze produsele și serviciile din județul Alba și reunește aproape 5.000 de membri, producători cu o ofertă largă de produse și clienții lor.

Vânzătorii și cumpărătorii interacționează aproape în timp real, prin comentarii  și negocieri directe. Iar prețurile sunt rezonabile.

Mulți dintre producători se oferă chiar să le ducă clienților acasă produsele, în funcție de cantitatea comandată.

Majoritatea produselor vândute sunt rezultatul muncii gospodarilor din Alba, care, în aceste momente în care mersul la piață pare o aventură, au descoperit o nouă metodă de a-și vinde produsele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax