Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum i-au furat trei hoți din Aiud banii și bijuteriile unui prieten. Ce s-a întâmplat după ce victima a mers la o petrecere

Publicat

Cum i-au furat trei hoți din Aiud banii și bijuteriile unui prieten. Magistrații din Aiud vor avea de judecat un furt petrecut în casa unui bărbat. Dosarul a trecut recent, în data de 7 iunie 2024 de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Hoții au acționat simplu. Unul dintre ei se cunoștea cu victima, i-a furat la o petrecere cheia, iar apoi, a mers chiar la victimă acasă în vizită.

Atunci a reușit să vadă unde își ține bărbatul în cauză bunurile.

Cum s-a petrecut furtul

S-a petrecut în data de 10 ianuarie 2024. Unul dintre hoți a mers la o petrecere alături de victima. Petrecerea era dată de un alt hoț. La un moment dat, victima și-a dat seama că nu mai are cheia de la casă.

Atunci a mers acasă pentru a verifica dacă mai are bunuri, dar și pentru a lua o boxă. În fapt cheia îi era furată de unul dintre cei trei bărbați.

Între timp hoțul care a mers cu persoana vătămată a văzut unde își ține bunurile de valoare.

Mai departe, în noaptea de 10/11.01.2024, inculpatul (…) alături de inculpatul(…), prin folosirea de chei potrivite, respectiv cheia sustrasă de la persoana vătămată, au pătruns în locuința acesteia, de unde au sustras suma de 2700 euro, 3 inele, o brățară și un lanț, confecționate din aur, 9 parfumuri, o pereche de adidași marca și un telefon fiind ajutați de inculpatul  prin aceea că acesta din urmă le-a furnizat informații referitoare la locul unde se găsește suma de bani deținută de persoana vătămată, precum și referitoare la locația persoanei vătămate în timpul săvârșirii faptei, păstrând în permanență legătura cu inculpații (…) și (…) prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță.

Pentru fapta lor, cei trei au fost trimiși în judecată pentru furt calificat. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax