Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum l-a dat de gol aplicația WhatsApp pe un bărbat care a furat un telefon dintr-un cabinet medical din Aiud. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat care a locuit pentru o perioadă în Aiud a fost condamnat de judecătorii din oraș, pentru furt calificat. Bărbatul a comis trei furturi în doar câteva zile.

În timpul cercetărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul a folosit un telefon furat dintr-un cabinet medical și și-a făcut un cont pe WhatsApp. Mai exact, aceștia au verificat datele de comunicații și cartelele care au fost introduse pe telefonul furat, folosind seria IMEI a aparatului. 

În urma verificărilor au descoperit că bărbatul a băgat o cartelă telefonică în telefon și că și-a făcut un cont pe WhatsApp, la care și-a pus o poză de profil chiar cu el. 

În timpul judecății bărbatul nu a fost prezent. În data de 2 septembrie 2022, acesta a fost condamnat la închisoare cu executare de magistrații Judecătoriei Aiud.

Potrivit motivării instanței ”în data de 03.10.2019, în jurul orei 17:00 – 17:30, a pătruns în interiorul sediului societății din Aiud, str. Băilor, iar de pe o bancă a sustras un rucsac în care se aflau mai multe bunuri personale ale persoanei vătămate, respectiv un portmoneu cu acte personale, cheile autoturismului și suma de 160 lei.

în data de 08.10.2019, a pătruns în interiorul cabinetului medical Dr. K, de pe strada Transilvaniei iar dintr-un sertar a sustras telefonul mobil marca LG, aparținând persoanei vătămate, în valoare de 838,92 lei.

în data de 10.10.2019, în jurul orei 12:40, a pătruns în interiorul sediului unei societăți iar dintr-un birou al societății, a sustras un telefon marca J4 + de culoare neagră și un portmoneu dintr-o geantă aparținând persoanei vătămate#, în care se aflau suma de 70 lei, cartea de identitate, permisul de conducere și un card de sănătate, prejudiciul total cauzat fiind în valoare de 1.000 lei, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat”, se arată în documentul disponibil pe rejust.ro.

Pentru fapta sa, bărbatul fiind recidivist,a fost condamnat la 2 ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax