Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum ne decorăm bradul de Crăciun. Culorile pastel și decorațiuni din hartie, tendințele anului 2017

Publicat

Pentru cei mai multi dintre noi Craciunul înseamnă și un brad frumos împodobit, îmsă nu oricum, ci după ultimele tendințe în materie de decoratiuni. Pentru ca decorațiunile se schimbă de la an la an, iar tu ești mereu în căutarea celor mai frumoase, ca bradul să arate minunat, să fie o feerie atunci când îl vezi.

Primul pas este însă să decizi care este tipul de brad pe care îl alegi, pentru că poți opta pentru unul natural sau unul artificial, în funcție de gusturi și de buget. Odată ce ai ales ce tip de brad vei avea, poți să începi să alegi și decorațiunile. Iata ce este la moda anul acesta:

La modă rămân și conurile de brad pe care să le vopsești cu spray alb și argintiu, decorațiuni care se potrivesc atât pentru brazii naturali, cât și pentru cei artificiali. Culorile în care pot fi globulețele din pomul de Craciun sunt alb, argintiu, albastru foarte deschis, roz pal decorațiunile realizate din hârtie sunt și ele o opțiune anul acesta, pot lua forma unor steluțe, a unor flori, acestea fiind o tendință a acestui an; decoratiunile florale pot fi realizate chiar de tine, cu hârtie creponată, în cazul în care nu găselști în magazine unele care să te atragă dacă îți plac culorile, poți să alegi o combiantie de 2 nuanțe pentru globulete: unele roz pal și unele verde deschis. Este o combinație cu care vei reuși să creezi un brad unic, sub care cadourile de la Moș vor aștepta să fie desfăcute. Vârful de pom poate fi simpul, sub forma de steluță sau poate să fie o decorațiune care imită un ren sau un om de zapadă.

O tendință la modă și anul acesta sunt brazii în ghiveci, brazi decorați în stil minimalist, specific mai ales țărilor nordice; ceea ce este foarte frumos la un astfel de brad este faptul că îl poți planta în gradină.

Dacă îți place să ai însă un brad în stil tradițional, atunci poți opta pentru globuri mari, de culoare roșie, în combinație cu panglici albe. O altă combinație poate fi obținută din globuri roșii și din panglici verde crud. Nostalgicii pot prinde de crengile brăduțului și bomboane de pom.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax