Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Cum poți avea parte de experiența unui mediu de lucru automatizat?

Publicat

Star Transmission & Star Assembly îți oferă noi oportunități de carieră! Îți dorești să lucrezi într-un domeniu în care ultimul lucru de care trebuie să ai grija este monotonia? Ai cunoștințe de natură tehnică (mecanică sau electrică) și abilități foarte bune de analiză a datelor?

Ergonom din fire, ești orientat către optimizarea si generarea de soluții de îmbunătățire? Dacă răspunsul tău este DA la întrebările de mai sus, avem jobul perfect pentru tine!

Ca Specialist Optimizări Procese și Sisteme de Producție ai oportunitatea de a organiza și conduce ședințele de proiect împreună cu responsabilul de proiect si de a oferi sprijin în implementarea soluțiilor, urmărind efectul lor în timp.

Care sunt cerințele posturilor?

Studii superioare într-unul dintre următoarele domenii: Inginerie mecanică/electromecanică/industrială. Un avantaj îl reprezintă cunoașterea unor procese de îmbunătățire continuă și experiența în linii de producţie (montaj sau prelucrări mecanice).

Vezi lista completă cu oportunitățile de carieră pe: www.stcu.ro/en/cariera/

Crezi că eşti candidatul ideal? Aplică acum!

De ce Star Transmission & Star Assembly?

Ai şansa de a crește într-un mediu competitiv în care se pune accentul pe angajat, salariu motivant, tichete de masă, bonus pentru performanţă, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat, programe de training.

Cu peste 3.000 de angajați, Star Transmission & Star Assembly sunt subsidiare ale Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internatională de automobile.

Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul www.stcu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax