Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum poți deveni parașutist comando. Cursuri la Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale

Publicat

Școala de instruire a forţelor pentru operaţii speciale organizează curs de formare în specializările parașutiști și parașutiști commando. Termenul limită pentru înscrieri este 23 septembrie.

Este vorba despre Cursul de formare a subofițerilor în activitate, organizat de Școala de instruire a forţelor pentru operaţii speciale ”Burebista”, cu sediul în județul Brașov.

Sunt disponibile:

  • 40 de locuri la parașutiști comando (Forțe pentru operații speciale)
  • 20 de locuri la parașutiști (arma Infanterie)

Se pot înscrie candidaţii care provin din rândul SGP în activitate sau în rezervă precum şi din rândul civililor din cadrul şi din afara MApN, potrivit Recrutări MApN.

Detalii despre înscrieri

  • pentru parașutiști comando – persoanele interesate trebuie să contacteze Şcoala de instruire a forţelor pentru operaţii speciale prin telefon (0790.229.919 / 0368.734.224) sau e-mail (relatii.publice02655@mapn.ro) pentru a fi luate în evidență și pentru a li se explica în detaliu pașii de urmat
  • pentru parașutiști – înscriere online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului pe raza de domiciliu. AICI adresele și numerele de telefon.

Pentru informaţii suplimentare puteți accesa site-ul https://safos.mapn.ro sau puteți suna la tel. 0265.218.571 (Comandamentul Forţelor pentru Operaţii Speciale).

sursă: Recrutări MApN

foto: MApN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax