Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum poți face mai mulți bani pe YouTube: Super Thanks, noua funcție prin care creatorii pot primi bacșiș de la utilizatori

Publicat

YouTube a pus la dispoziție funcția de bacșiș, prin funcția Super Thanks, pentru toți creatorii eligibili din cele 68 de țări în care există programul de parteneriat al serviciului.

În calitate de vizualizator, acum ai opțiunea de a personaliza comentariul care apare atunci când dai un bacșiș, indiferent dacă vizionezi pe desktop sau pe mobil.

Super Thanks este cea mai recentă formă a eforturilor de lungă durată ale YouTube de a atrage fanii să sprijine direct producătorii de videoclipuri.

Așadar, de acum, poți cheltui între doi și cincizeci de dolari, pentru a-ți arăta aprecierea și pentru a obține un comentariu colorat special, pentru a-ți evidenția contribuția.

YouTube ia un procent de 30%, dar acest lucru este teoretic mai ușor pentru creatori decât conectarea unui serviciu separat de finanțare participativă (cum ar fi Patreon) și speranța ca spectatorii să contribuie.

Funcția se alătură Super Chat-ului orientat spre fluxuri live.

Deși este încă devreme să spunem dacă Super Thanks va prinde la public, ar putea oferi unor utilizatori un stimulent mai puternic să posteze videoclipuri pe platformă, în loc să se limiteze la TikTok, Twitch și alte platforme unde o formă de bacșiș este deja disponibilă la scară largă.

sursa foto: arhivă, rol ilustrativ

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 30.04.2022 at 11:26

    Cum ? Simplu : Te Uiti pe You ( al tau ) Tub cu atentie marita pe trotuar ! Daca Vezi o moneda de 1 ban, ti-a ” pus Dzeu mana-n cap „, adica ai avut un Noroc Chior : este Rarisima prezenta-n Romania, in Prezent, a Monedelor Emise de BNR, cu Valoarea de Un BAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax