Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum poţi obţine salariu de peste o mie de euro, cu experienţă de muncă zero. Trebuie să îndeplineşti cel puţin o condiţie

Publicat

call center posturi telefon Dacă vrei să-ţi găseşti rapid un job, poţi avea acces la salarii decente, fără să ai experienţă de muncă. Potrivit datelor de pe piaţa de recrutare, una dintre condiţii este să fii vorbitor de limbi străine, mai ales cele nordice.

Astfel de opţiuni sunt pentru angajarea la un call center sau centru de tip business process outsourcing. Salariile nete pot ajunge până la 1.000-1.200 de euro.

Pentru aceste locaţii, angajatorii caută în special cunoscători de limbi nordice, cum ar fi olandeza, daneza, suedeza, norvegiana, numărul persoanelor care vorbesc aceste limbi fiind destul de limitat în România. De asemenea, sunt vizaţi şi cei vorbitori de limbi regionale cum sunt sârba, croata, bulgara sau albaneza.

Mai puţine posturi sunt pentru vorbitorii de limbi precum chineză sau japoneză, ponderea acestora între profilurile căutate fiind redusă.

De asemenea, în ultimii ani s-a observat şi scăderea numărului de vorbitori de germană, companiile găsind tot mai greu tineri care să vorbească fluent limba.

sursa: incont.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rus Alin

    duminică, 13.03.2016 at 19:36

    1000 sau 1200 lei net iau muncitorii necalificati de la fabricile de confectii, cablaje, portelan. Nu cred ca e vorba de Ron ci de Euro/Dolari.

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 13.03.2016 at 21:22

      Asa e Alin, s-a corectat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax